Homeopathie Lingewaard
Natuurlijk gezond

Welkom

Vanuit mijn praktijk in Gendt zet ik mij vol overgave in om de gezondheid van mijn patiënten te versterken met klassieke homeopathie. Dit doe ik gericht op:

versterken van het zelfherstellende vermogen
vanuit holistische visie op gezondheid
persoonlijk & maatwerk
duurzame en natuurlijke behandeling

Heb je klachten of een gezondheidswens? Neem vrijblijvend contact op 06 - 42809714

Even voorstellen

Mijn naam is Aniek Pere en ik ben klassiek homeopaat. Ik woon met veel plezier met man en kinderen in het mooie Gendt, vlakbij de dijk en uiterwaarden.

Van jongs af ben ik geïnteresseerd in mensen en gezondheid. Tijdens mijn zoektocht naar kennis over gezondheid, vond ik in de klassieke homeopathie passende en logische antwoorden. Ik ben gefascineerd geraakt door deze wetenschap, waarmee iemands gezondheid van binnen uit, duurzaam sterker wordt. 

Tijdens de vierjarige HBO opleiding Klassieke Homeopathie (Auryn, Integratieve Geneeskunde, Nijmegen) groeide mijn behoefte om professioneel met Homeopathie aan de slag te gaan. Mensen écht helpen om zich weer vrij te voelen. Dit heeft er toe geleid dat ik de praktijk Homeopathie Lingewaard ben gestart.

Daarnaast ben ik docent (in opleiding) aan Auryn, de Hogeschool voor Homeopathie in Nijmegen, waar ik op zaterdagen met veel plezier les geef aan beginnende homeopaten.

Ik haal veel voldoening uit de gezondheidswinst bij mijn patiënten. Het is fantastisch om de zien dat mensen opknappen, hun klachten verminderen of verdwijnen. Ook zie ik dat zij meer energie en creativiteit ervaren en beter in hun vel zitten. 

Dat ík met homeopathie dat verschil kan maken, motiveert me elke dag weer opnieuw.


Wat patiënten zeggen:

 

 " Ik ben voor onze dochter
van zes én voor mijzelf
bij Aniek geweest.
Aniek stelde ons op ons
gemak door de rust
die ze uitstraalt.
Ze nam de tijd
tijdens het 1e gesprek,
maar ook in de "nazorg"
werd er geluisterd.
Kortom, onze 1e ervaring
bij een homeopaat hebben
wij als zeer fijn ervaren.
En de klachten zijn
grotendeels weg! "

 " Je neemt echt de tijd
om alles in kaart te brengen
in de anamnese.
Eerlijk m.b.t. het te
verwachten resultaat,
bijvoorbeeld dat huidklachten
vaak als laatste verdwijnen.
Bijzonder om te horen hoe
breed de middelen zijn waar
een homeopaat uit kan putten.
Mooie ervaring! "


" Door het stellen van de
juiste vragen,
het goed luisteren en
het gebruik van heel
veel kennis,
komt er een diagnose
met een behandeling,
waar ik heel veel
baat bij heb.
Echt aan te raden.
Betrouwbaar, kundig
en ook nog eens
heel aardig. "


 


Introductie avond Homeopathie & EHBO 

dinsdag 8 oktober 2024 - editie 2!

Leer in 1 avond de basis van homeopathie & hoe je een aantal acute klachten zélf kunt behandelen. 
Nieuwsgierig naar Homeopathie en wat je er zélf mee kunt doen? Meld je aan!

Klik op de flyer om te vergroten: 

In november 2024 organiseer ik een verdiepingsavond, waarin we meerdere geneesmiddelen gaan behandelen. Deze avond is bedoeld voor mensen die de introductieavond hebben gevolgd en meer willen weten over de geneesmiddelen in de EHBO-kit en hun toepassingen, zodat zij deze breder kunnen gebruiken. 

dinsdag 16 april 2024 enthousiast ontvangen:


Wat deelnemers zeggen:

 


"Een fantastische, complete avond: Vol met kennis, inspiratie en praktische handreikingen die je meteen in de dagelijkse praktijk kan inzetten. Aniek legt de materie helder, compact en concreet uit vanuit haar hart. De avond vloog voorbij! Ik zou iedereen deze kennis gunnen en ik beveel het ten zeerste aan. Ik ga zeker de vervolgavond bijwonen." - Winde Oudejans uit Nijmegen

 

"Het was een ontzettende leerzame en gezellige avond. Aniek heeft het zo duidelijk uitgelegd dat ik nu zelf met acute kwaaltjes aan de slag kan. Dank je wel Aniek." - Sandra uit Beek.

Artikelen  

Koorts is een super effectief en gezond afweermechanisme van je lichaam. Door de temperatuur te verhogen, worden schadelijk niet lichaamseigen eiwitten (in bijv. virussen en bacteriën) afgebroken.

Het doormaken van koorts is dus heel waardevol en gezond. Laat het lichaam dit zoveel als mogelijk zelf oplossen en er van leren. Koorts zorgt namelijk dat je ziekteverwekkers snel kwijt raakt. Je bent een kortere periode ziek, je herstelt sneller en komt er beter er sterker uit. Lees verder...